vineri, 13 martie 2009

Concursuri de arta


-Liceu-

Va invitam sa participati la concursul "Toleranta si convietuire in spatiul pubic" editia a V- a, anul 2009. Scopul acestuia este dezvoltarea atitudinii democratice, civice si responsabila in rindul tinerilor.

Data limita de trimitere a lucrarilor participante la concurs este 18 mai 2009, ceremonia de premiere desfasurandu- se la Turda in prezenta autorilor celor mai interesante lucrari in data de 30 mai 2009.

Este acceptata orice dimensiune a lucrarii prezentate in concurs, formatul lucrarilor fiind la libera alegere a autorilor.

Trebuie sa mentionam ca premiile sunt acordate de Centrul Ratiu pentru Democratie:
-premiul I: 600 euro
-premiul II: 400 euro
-premiul III: 200 euro
-trei mentiuni a cate 100 euro

Se poate participa individual sau organizati in echipa cu una sau mai multe lucrari.

-Gimnaziu-

Avem si un concurs destinat colegiilor nostri din gimnaziu cu tema "Pastele"- concurs liber tematic organizat de Carrefour.

Lucrarile castigatoare in numar de 10 vor fi desemnate prin tragere la sorti, deci nu se tine cont de talentul artistic al participantilor =)), in data de 06 aprilie 2009, acestia urmand sa fie anuntati telefonic.

Marele premiu consta intr- o excursie la Disneyland Paris.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe doamna profesoara de arte plastice Raluca Filip sau va puteti adresa chiar noua pe blog si va vom raspunde cat mai repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu